Optimum

Torsdag 23. juni 2005

Medlemmer og medlemmers partnere samledes kl. 18 i høj sol til en aften med det sociale i højsæde. 12 m/k og et par mindre størrelser indtog aftenens menu af kølige drikke og Sort gryde.

 

 

 

 

 

Efter maden blev vinder af navnekonkurrence kåret, og Michael slæbte senere hjem med mærkevarer i helt stor stil — her kan nævnes både NNE skriveredskaber og nøglelænke, Vaillant kasket og sportstaske, MINI kukkeur samt et udvalg af Carlsberg ølglas, som vi håber at blive budt indholdet af. Et eftertragtet sortiment, som mange så langt efter og nok skal få forslag til at strømme ind ved fremtidige konkurrencer.

 

 

 

 

 

 

Med maverne fyldte og solen på retræte, bryggedes kaffe og fandtes tæpper frem, så hver især kunne skotte sig og guffe selvlavet isvaffel, mens indlæg bordet rundt omfattede Lidl ejendomshandler, indkøb til NNE fabriksanliggender, SAS Component’s håndtering af flykomponenter, træning af SAS flypersonnel, MSD-administration af svampe til indvortes brug, supportering af BMW sidegeschäft af tilbehør — og så lige et kig på den ny X3 — distancelogistik omkring indlogering af grupper af rejsende med Gulliver’s Travel, en ærke DanskeBank-mands forestående skifte til den Jyske af slagsen, vedligeholdelse og udbygning af markedet for Vaillant gaskedler, lancering af GN Otometrics måleudstyr til små og store øre samt Carlsbergs indkøb af humle og tendens for mikrobryggerier i større og større stil.

Efter båltale ved Formanden — Gud ved, hvem der egentlig fangede indholdet — blev der sat ild til den interimistiske Heks, som fór til himmels i løbet af et splitsekund, som nok de færreste fik glimt af. Var det ikke noget med, at nogle tyskere invaderede Kalundborg egnen i 1920’er og bildte Fix’ forfædre ind, at halmdukken skulle symbolisere ubehagelige figurer som eksempelvis ”vinteren” og slet ikke være et levn fra førtidens jagt på uskyldige kvinder, der blot havde lært sig at udvinde naturens medicin.

Som traditionen kræver det, blev Midsommervisen skrålet ind over flammernes buldren — omend melodien bør indstuderes på forhånd en anden gang…

 

 

Skt. Hans 2005

Foreningens formål er, gennem alment dannende og sociale arrangementer og forelæsninger, at medvirke til læring og inspiration samt udveksling af erfaringer medlemmerne imellem.