Optimum

YES

Viljen til sejr

- et foredrag om viljen til at lykkedes

Kl. 19.00 Det ny teater

Varighed 3 timer

 

Arne Nilsson er tidobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Over emnet "Viljen til sejr" har han i 13 år holdt foredrag for mere end 150.000 mennesker.

Den tidligere topatlet og verdensmester i toerkano, Arne Nielsson, ved, hvad personlig træning kan gøre for én. Som eliteidrætsudøver må man arbejde målrettet med sig selv, men det samme bør man gøre som erhvervsmand m/k, partner og forælder, hvis man vil opnå harmoni i tilværelsen. Kodeordene er begejstring, mental træning og coaching.

Et foredrag med Arne Nielsson giver derfor den enkelte redskaber til at angribe hverdagen på en ny og anderledes måde. Som foredragsholder formår Arne Nielsson at give deltagerne en oplevelse, der hurtigt kan tilpasses den enkelte – og det på en direkte og skarp måde ikke ret mange foredragsholdere formår.

Arrangementet er åbent og tilbydes Optimums aktive som ikke-aktive medlemmer.

Brugerbetaling overføres til foreningskonto senest med udløb af tilmeldingsfrist (17. februar 2006):

Aktive medlemmer kr. 175,-

Ikke-aktive medlemmer kr. 375,-

Normalpris kr. 575,-

***********

Spisning før foredrag for egen regning på nærliggende café kl. 17.30.

Alternativt mødes vi foran Det ny teater kl. 18.45.

Arne Nilsson — tirsdag 21. marts 2006

Foreningens formål er, gennem alment dannende og sociale arrangementer og forelæsninger, at medvirke til læring og inspiration samt udveksling af erfaringer medlemmerne imellem.